Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 101g72kcal1.8g14.5g0.2g1.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)15g27kcal2.9g0g1.7g0g
Aurajuusto5.8g20kcal1.2g0g1.7g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%3.5g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 5.5g20kcal1.5g0g1.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%25g21kcal0.3g1.1g1.8g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g346kcal17.6g31.4g15.8g2.2g
Valittu annoskoko156g173kcal8.8g15.7g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal4.4g7.9g4g0.6g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089