Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 137g174kcal29.4g0g6.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g4g14kcal0.4g3.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g391kcal60.2g8.6g12.8g1.2g
Valittu annoskoko156g196kcal30.1g4.3g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal15.1g2.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286