Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka6.2g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Porkkana 18g5.8kcal0.1g1g0g0.5g
Juuriselleri 8.9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl18g5.3kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)27g62kcal3g0.1g5.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g50kcal3.4g0g3.9g0g
Persilja 5.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g329kcal16.8g18.4g19.2g5.6g
Valittu annoskoko156g164kcal8.4g9.2g9.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal4.2g4.6g4.8g1.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566