Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka37g131kcal4.8g25.4g0.1g1.4g
Ruisjauho Pirkka11g34kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)28g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu21g52kcal3.1g1g3.9g0.2g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g19g12kcal0.1g2.9g0g0.3g
Pizzajuusto, valio10g35kcal2.6g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g567kcal24g74.2g16.8g7.4g
Valittu annoskoko156g283kcal12g37.1g8.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal6g18.6g4.2g1.9g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029