Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Poronliha, paistettu 27g53kcal6.6g0g3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g30g12kcal0.3g2.4g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g140kcal14g6g6.4g0.4g
Valittu annoskoko156g70kcal7g3g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal3.5g1.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305