Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali49g10kcal0.6g1.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g44kcal0.3g0.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g47g127kcal8g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g433kcal21.8g5.4g35.6g2.4g
Valittu annoskoko156g217kcal10.9g2.7g17.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal5.5g1.4g8.9g0.6g
Arvot/100g100g139kcal7g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459