Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 24g33kcal3g0.1g2.3g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.3g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g37g0.6g1.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g955kcal17.2g145.6g32g5.2g
Valittu annoskoko156g478kcal8.6g72.8g16g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g239kcal4.3g36.4g8g1.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671