Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 53g81kcal10.3g0g4.5g0g
Paprika keltainen 32g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)21g7.5kcal0.3g1.5g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 11g2.1kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g25g21kcal1.2g3.9g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g258kcal24.6g16.2g9.8g5.8g
Valittu annoskoko156g129kcal12.3g8.1g4.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal6.2g4.1g2.5g1.5g
Arvot/100g100g83kcal7.9g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754