Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 23g73kcal6.1g0g5.4g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g43g21kcal0.6g4.7g0.1g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g222kcal15.4g9.6g13.6g1.2g
Valittu annoskoko156g111kcal7.7g4.8g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal3.9g2.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901