Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras12g40kcal1.6g7.6g0.3g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g96kcal10.9g0g5.8g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.6g5.8kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g48g12kcal1.6g1.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g371kcal33.2g20.2g17.2g2.2g
Valittu annoskoko156g186kcal16.6g10.1g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal8.3g5.1g4.3g0.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042