Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 6g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 6g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g5.4g19kcal0.2g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g57kcal1.8g11.6g0g1.4g
Valittu annoskoko156g29kcal0.9g5.8g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g14kcal0.5g2.9g0g0.4g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258