Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 32g25kcal0.6g5g0.1g0.3g
Seiti pakaste 19g14kcal3.3g0g0.1g0g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g8.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g10g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g110kcal9g13.2g1.8g1.2g
Valittu annoskoko156g55kcal4.5g6.6g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal2.3g3.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g35kcal2.9g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405442