Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g61g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka12g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g11g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g45kcal2.4g6.6g0.2g3.2g
Valittu annoskoko156g22kcal1.2g3.3g0.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g11kcal0.6g1.7g0.1g0.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913