Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g179kcal0.2g0.2g19.6g0g
Fariinisokeri15g60kcal0g14.7g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g7.3g29kcal0g7.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.3g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g32kcal2.3g4.4g2.1g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.8kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Taloussuklaa, Fazer20g101kcal0.8g11g5.9g1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g20g95kcal1.1g13.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1294kcal21g150.8g69g6.4g
Valittu annoskoko156g647kcal10.5g75.4g34.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g324kcal5.3g37.7g17.3g1.6g
Arvot/100g100g414kcal6.7g48.2g22.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005