Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Tonnikala vedessä 18g18kcal3.9g0g0.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)7g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)18g58kcal4.7g0g4.2g0g
Tomaatti, tuore18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g441kcal41.8g3.2g29.2g0.6g
Valittu annoskoko156g221kcal20.9g1.6g14.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal10.5g0.8g7.3g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388