Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g51g33kcal1.7g2.3g2g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g77g267kcal2.7g62.2g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g682kcal15.8g129.2g11.4g4.6g
Valittu annoskoko156g341kcal7.9g64.6g5.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal4g32.3g2.9g1.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483