Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g43g156kcal5.6g30.4g0.9g1.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 22g79kcal6.1g0g6.2g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot20g59kcal2.8g0.2g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen36g12kcal1.2g1.8g0g0g
Basilika, tuore 8.7g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g769kcal36.2g66.2g39.8g3.6g
Valittu annoskoko156g385kcal18.1g33.1g19.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g192kcal9.1g16.6g10g0.9g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.2g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648