Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)61g84kcal6.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.5g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Mansikka 17g8kcal0.1g1.4g0g0.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g641kcal17.6g76g28.2g2.6g
Valittu annoskoko156g320kcal8.8g38g14.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal4.4g19g7.1g0.7g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692