Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 10g31kcal0.8g6g0.2g0.7g
Keräkaali, 100g12g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g2.4g4.8kcal0.4g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka12g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore24g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g137kcal4g21.2g3.2g3.8g
Valittu annoskoko156g68kcal2g10.6g1.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal1g5.3g0.8g1g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389