Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha41g68kcal7.8g0g4.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g33g8.2kcal0.4g1.4g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g25g83kcal3.1g16.6g0.5g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Persilja4.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta4.1g19kcal1.6g0g1.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g8.2g2.1kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g450kcal31.2g38.2g18.4g4.4g
Valittu annoskoko156g225kcal15.6g19.1g9.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal7.8g9.6g4.6g1.1g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411401