Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 54g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 90g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g85kcal5.8g6g3.4g3.2g
Valittu annoskoko156g43kcal2.9g3g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g21kcal1.5g1.5g0.9g0.8g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266