Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g44g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g26g63kcal3.2g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g3.5g12kcal0.4g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g204kcal9g14.2g10.8g1.2g
Valittu annoskoko157g102kcal4.5g7.1g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal2.3g3.6g2.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876