Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 18g25kcal0.5g4.4g0.4g0.6g
Fenkoli, annos 100g18g5.6kcal0.2g1.3g0g0.6g
Kasvisliemikuutio 2g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g122kcal3g18.4g3.6g2.8g
Valittu annoskoko156g61kcal1.5g9.2g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal0.8g4.6g0.9g0.7g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094