Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 85g194kcal16.2g0g14.5g0g
Hapukoor (Tere)14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.5g2.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g8.5g29kcal1.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g622kcal41.2g4.4g48.6g0.8g
Valittu annoskoko156g311kcal20.6g2.2g24.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal10.3g1.1g12.2g0.2g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014