Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g58g76kcal12.3g0g4.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)58g41kcal7g1.8g0.6g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g29g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.4g17kcal0g4g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.2g2.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g343kcal39.6g15.6g15.6g0.6g
Valittu annoskoko156g172kcal19.8g7.8g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal9.9g3.9g3.9g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958