Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 14g8.7kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g12g45kcal3.6g7g0.3g0.3g
Grahamjauho 9g31kcal1g5.7g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g2.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Flora culinesse5.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g327kcal11g42.6g11g6g
Valittu annoskoko156g163kcal5.5g21.3g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal2.8g10.7g2.8g1.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237