Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 28g6.7kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Pinaatti 8.7g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g45kcal2.2g6.4g0.4g3.4g
Valittu annoskoko156g22kcal1.1g3.2g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g11kcal0.6g1.6g0.1g0.9g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795