Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton59g58kcal12.9g0g0.6g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g2.9g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g234kcal28g9.2g9.6g3.4g
Valittu annoskoko156g117kcal14g4.6g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal7g2.3g2.4g0.9g
Arvot/100g100g75kcal9g2.9g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051