Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g67kcal0.1g0.1g7.3g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.4g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%46g30kcal5g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.5g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml4.6g1kcal0.4g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.8g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g18g62kcal0.4g0.5g6.4g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 33g23kcal0.3g5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g607kcal20.4g56.4g32g1.6g
Valittu annoskoko156g303kcal10.2g28.2g16g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g152kcal5.1g14.1g8g0.4g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284