Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g56g141kcal9.6g0g11.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g16g52kcal2.2g0.1g4.8g0g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g24g8.4kcal1.1g0.5g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g473kcal27g6.2g36.4g2g
Valittu annoskoko156g237kcal13.5g3.1g18.2g1g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal6.8g1.6g9.1g0.5g
Arvot/100g100g151kcal8.6g2g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393