Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 120g101kcal21.9g0g1.3g0g
Pekoni rasvainen 17g63kcal2g0g6.2g0g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g369kcal51.4g0.4g17.8g2.2g
Valittu annoskoko156g185kcal25.7g0.2g8.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal12.9g0.1g4.5g0.6g
Arvot/100g100g118kcal16.5g0.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900