Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)26g21kcal4.9g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3.1g0g3.6g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g48g78kcal0.8g5.8g0.1g1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.3g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g294kcal17.8g12.2g8g2g
Valittu annoskoko156g147kcal8.9g6.1g4g1g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal4.5g3.1g2g0.5g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455