Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 69g141kcal12.4g0g10.2g0g
Linssi, punainen, Go Green35g112kcal8.3g16.9g0.3g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g543kcal42.6g39.8g21.8g10.4g
Valittu annoskoko156g271kcal21.3g19.9g10.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal10.7g10g5.5g2.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.7g7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122