Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)47g57kcal1.4g1.9g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.9g7.4kcal0.7g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.20g70kcal2.7g13.6g0.5g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 36g37kcal8g0g0.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%10g28kcal2.9g0.3g1.7g0g
Katkarapu 12g8.1kcal1.7g0g0.1g0g
Oivariini, 750.6g4kcal0g0g0.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g12g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g459kcal37.8g32g19.2g1.8g
Valittu annoskoko156g230kcal18.9g16g9.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal9.5g8g4.8g0.5g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842