Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 60g12kcal0.3g2.4g0g0.4g
Cantaloupe meloni30g6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Mansikka 30g14kcal0.2g2.5g0.1g0.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g12g39kcal2.7g0.2g3g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g1.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g241kcal7.2g13.8g16.4g3.2g
Valittu annoskoko156g120kcal3.6g6.9g8.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal1.8g3.5g4.1g0.8g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189