Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 83g23kcal1g3.3g0.2g1.7g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g11g3.4kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g111kcal2g23g0.4g3.4g
Valittu annoskoko156g55kcal1g11.5g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal0.5g5.8g0.1g0.9g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227