RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 86g93kcal16.4g0g2.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 17g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.6g1.9kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 35g56kcal0.9g0.9g5.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g8.6g23kcal0.7g4.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g360kcal37.2g11.4g16.6g3.4g
Valittu annoskoko156g180kcal18.6g5.7g8.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal9.3g2.9g4.2g0.9g
Arvot/100g100g115kcal11.9g3.6g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489