Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 85g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Atria sika-nauta jauheliha 23%43g115kcal7.2g0g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.7g69kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g439kcal16.4g12.2g35.4g4g
Valittu annoskoko156g220kcal8.2g6.1g17.7g2g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal4.1g3.1g8.9g1g
Arvot/100g100g141kcal5.2g3.9g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650