Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g42g51kcal8g0g2.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Tomaattimurska 85g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g233kcal18.4g13.2g11g4.4g
Valittu annoskoko156g117kcal9.2g6.6g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal4.6g3.3g2.8g1.1g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070