Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g5.6g1.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maa-artisokka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.9g
Lehtiselleri 3.9g0.5kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 14g14kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g80kcal1.6g11g2.2g3g
Valittu annoskoko156g40kcal0.8g5.5g1.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g20kcal0.4g2.8g0.6g0.8g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404