Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8g28kcal1g5.7g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.6g0.8g3g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g84kcal0.5g0.7g8.6g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Mansikka 62g29kcal0.3g5.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g538kcal9.8g57.6g28g2.8g
Valittu annoskoko156g269kcal4.9g28.8g14g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal2.5g14.4g7g0.7g
Arvot/100g100g172kcal3.1g18.4g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709