Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g11g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti x-tra45g36kcal7.6g0.4g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g261kcal17.6g16.8g13.2g1g
Valittu annoskoko156g130kcal8.8g8.4g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal4.4g4.2g3.3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.6g5.4g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842