Kesäkurpitsa-porkkanalisäke

Öljyä vuoka.

Pese ja pilko kesäkurpitsa, lisää joukkoon pakasteporkkanat.

Mausta suolalla ja kevätsipulilla.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa tunnin verran, sekoita puolessa välissä.

Hyvä lisäke esimerkiksi uunilohelle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 102g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g88kcal1.8g11g3g4g
Valittu annoskoko156g44kcal0.9g5.5g1.5g2g
Annoskoko puolitettuna78g22kcal0.5g2.8g0.8g1g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.5g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431910