Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g35g139kcal8.3g0.5g11.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.7g34kcal2.9g0g2.5g0g
Ricotta, Castelli43g74kcal5.6g1.1g5.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)26g42kcal0.7g0.7g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g825kcal43.6g13g66.4g0.6g
Valittu annoskoko156g413kcal21.8g6.5g33.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g206kcal10.9g3.3g16.6g0.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194