Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 105g79kcal2g16.1g0.2g1g
Ruokakerma, Pirkka 10%42g50kcal1.2g1.9g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g268kcal6.8g37.6g8.8g2.4g
Valittu annoskoko156g134kcal3.4g18.8g4.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal1.7g9.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456