Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g56kcal4.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi6g21kcal0.4g4.6g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g314kcal17g14.6g20.6g2.8g
Valittu annoskoko156g157kcal8.5g7.3g10.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal4.3g3.7g5.2g0.7g
Arvot/100g100g100kcal5.4g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978