Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Basilika, tuore 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g68g89kcal8.9g0.2g5.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.7g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %12g21kcal2.5g0.1g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.8g23kcal2.6g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g425kcal30.2g10.4g28.6g2.8g
Valittu annoskoko156g213kcal15.1g5.2g14.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal7.6g2.6g7.2g0.7g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.3g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202