Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g8.4g28kcal1.1g5.3g0.2g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)44g15kcal0.4g3g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g25g28kcal6.3g0g0.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)11g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika, punainen6.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, tuore8.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g28g28kcal0.7g1.3g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g226kcal18.4g24.2g6g3.8g
Valittu annoskoko156g113kcal9.2g12.1g3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal4.6g6.1g1.5g1g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026