Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 57g60kcal12.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )12g5.8kcal0.1g1.4g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 17g22kcal0.4g0.5g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g240kcal30.2g11.4g7.6g1.4g
Valittu annoskoko156g120kcal15.1g5.7g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal7.6g2.9g1.9g0.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341