Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 37g82kcal6.5g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.5g5.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 46g8.7kcal0g1.4g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.9g18kcal1.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g310kcal19.4g21.8g16g1.6g
Valittu annoskoko156g155kcal9.7g10.9g8g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal4.9g5.5g4g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978